Vragen en antwoorden voor bezorgers
Je kunt je meteen aanmelden via de website www.bezorgingnederland.nl. Telefonisch via 0413-479322 of stuur een mail naar info@bezorgingnederland.nl
Je komt op een reservelijst te staan, dan wordt er gekeken of er een bezorgwijk bij je in de buurt vrij is. Is er een wijk vrij komen dan nemen we contact met je op.
Je krijgt van ons een vaste bezorgwijk aangeboden, in de omgeving waar je zelf woont. Je hebt altijd zelf de keuze of je de aangeboden bezorgwijk wilt aannemen.
Het weekblad en folders worden door onze chauffeurs bij je thuis afgeleverd.
Hier krijg je een insteekvergoeding voor.
Nadat het reclamedrukwerk en/of de weekbladen bij je thuis gebracht of opgehaald zijn, kun je beginnen met het insteken/vouwen. Vervolgens ga je volgens de straatnamenlijst je wijk lopen.
Nee/Nee sticker op de brievenbus. Hier mag je absoluut geen weekbladen en reclamedrukwerk bezorgen.
Nee/Ja sticker op de brievenbus geplakt mag je wel weekbladen bezorgen
De kranten moeten bij voorkeur voor 18.00 uur worden afgeleverd op de dag dat de kranten bij je zijn bezorgd.
Je krijgt een krantentas. Wanneer je stopt met bezorgen, breng je de tas bij de kantoor van de krant. Breng je de tas niet terug dan bereken wij voor de tas € 60.- (dat kosten deze tassen nu éénmaal)
  • Dat is per wijk en week verschillend, maar zeker de moeite waard. (laat je informeren)
  • Het aantal brievenbussen
  • Het gewicht/formaat van het drukwerk
  • Het aantal folders
  • De grootte van de wijk
Iedere bezorger van Bezorging Nederland krijgt een uniek nummer toegewezen, ook wel bezorgnummer genoemd. Dit nummer is gekoppeld aan je naam en je bezorgwijk.
Via deze site van Bezorging Nederland kun je inloggen met jouw verkregen gebruikersnaam en wachtwoord. Let op dit nummer mag nooit aan derde gegeven worden hier berust een geheimhouding op.
Op het bezorgportaal kun je alles terugvinden wat je nodig hebt, om met je bezorgwijk aan te slag te kunnen. Je kunt hier onder andere je stratenlijst en klachten terug vinden.
Wij gaan ervan uit dat je voor afwezigheid/vakantie zelf een vervanger kunt vinden, afwezigheid/vakanties kunnen worden aangemeld via mail: info@bezorgingnederland.nl
Mocht je willen stoppen met bezorgen dan dien je dit schriftelijk door te geven. Dit kan via een brief maar ook per e-mail (vergeet je bezorgnummer niet te vermelden) Na de opzegging te hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging van je opzegging.

Wil je nog meer weten?
Bel of mail naar de onderstaande info
Tel: 0413-479322 tijdens kantooruren
Mail: info@bezorgingnederland.nl 24/7